===
close
= =

Selasa, 12 Oktober 2021

Kong Harald Og Dronning Sonja - Princesa Ingrid Alexandra da Noruega celebra data especial / Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23.

Kong harald og dronning sonja 80 år. Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser.

Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. TILLYKKE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit
TILLYKKE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit from billedbladet-prod.imgix.net
Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. En av de få tingene vi nordmenn har beholdt hele tiden siden vikingtidens harald hårfagre, er kongen. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kongeparet førte dermed vidare den . Kong harald og dronning sonja 80 år. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser.

Kong harald og dronning sonja 80 år.

Det meste annet har forandret seg, og . Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Søndag er det 30 år siden kong harald og . Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser. Kongeparet førte dermed vidare den . Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Kong harald og dronning sonja 80 år. Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. En av de få tingene vi nordmenn har beholdt hele tiden siden vikingtidens harald hårfagre, er kongen. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Barnetoget går forbi slottet hvor dronning sonja og kong harald vinker fra slottsbalkongen.

Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Søndag er det 30 år siden kong harald og . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Det meste annet har forandret seg, og . Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) .

Kong harald og dronning sonja 80 år. Kong Harald - kongehuset.no
Kong Harald - kongehuset.no from www.kongehuset.no
Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. Søndag er det 30 år siden kong harald og . Barnetoget går forbi slottet hvor dronning sonja og kong harald vinker fra slottsbalkongen. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser.

Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld.

Det meste annet har forandret seg, og . Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. Kong harald og dronning sonja 80 år. Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Søndag er det 30 år siden kong harald og . Kongeparet førte dermed vidare den . Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Barnetoget går forbi slottet hvor dronning sonja og kong harald vinker fra slottsbalkongen. En av de få tingene vi nordmenn har beholdt hele tiden siden vikingtidens harald hårfagre, er kongen. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser.

Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald og dronning sonja 80 år. Barnetoget går forbi slottet hvor dronning sonja og kong harald vinker fra slottsbalkongen. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser. Det meste annet har forandret seg, og .

Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Dette er de nye offisielle bildene av kongefamilien
Dette er de nye offisielle bildene av kongefamilien from gfx.nrk.no
Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser. Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Kongeparet førte dermed vidare den . Søndag er det 30 år siden kong harald og . Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld.

Kong harald og dronning sonja 80 år.

Barnetoget går forbi slottet hvor dronning sonja og kong harald vinker fra slottsbalkongen. Søndag er det 30 år siden kong harald og . Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om . Kong harald v og dronning sonja til kronprinseparrets bryllup. Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . En av de få tingene vi nordmenn har beholdt hele tiden siden vikingtidens harald hårfagre, er kongen. Kong harald og dronning sonja takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser. Det meste annet har forandret seg, og . Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld. Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Kong harald og dronning sonja 80 år. Kongeparet førte dermed vidare den .

Kong Harald Og Dronning Sonja - Princesa Ingrid Alexandra da Noruega celebra data especial / Deres majesteter kong harald og dronning sonja vart signa i nidarosdomen i trondheim den 23.. Her ses dronning sonja og kong harald (midt) i selskab med dronning silvia og kong carl gustaf af sverige ( tv) samt dronning margrethe (th) . Kong harald og dronning sonja 80 år. Kongeparet førte dermed vidare den . Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Kong harald og dronning sonja innledet et tre dagers statsbesøk til jordan med middag i den norske ambassadørboligen i amman i kveld.

En av de få tingene vi nordmenn har beholdt hele tiden siden vikingtidens harald hårfagre, er kongen kong harald. Deres majesteter kongen og dronningen var til stede på festpremieren på den nye filmen om .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar